Световната премиера на новия флагман HONOR View 20, с който

...
 Световната премиера на новия флагман HONOR View 20, с който
Коментари Харесай

HONOR регистрира впечатляващ ръст на фона на глобален спад в смартфон индустрията

 Световната премиера на новия флагман HONOR View 20, с който марката ще даде поръчка за още по-силна година, следва на 22 януари, a Kaldata ще е посетител на събитието

HONOR затвърди лидерската си позиция в промишлеността със мощен напредък през 2018 година , макар общия световен спад в промишлеността. Според данни на IDC международният пазар на смарт телефони записва спад в доставките от 3.1% на годишна база през първите 3 тримесечия на 2018 година, до момента в който HONOR , в контраст с тази наклонност, е реализира л растеж от 27.1%.
HONOR с е подрежда и преди всичко по пазарен дял при онлайн продажбата на смарт телефони от междинния и високия ценови клас за същия интервал.
„ Уникалните артикули на HONOR, предлагащи безконкурентно високо качество по отношение на цена, са повода през днешния ден да имаме поддръжката на над 100 милиона почитатели по целия свят. Ние имаме вяра, че HONOR скоро ще реализира задачата си да влезе в международния „ Топ 5 “ на смарт телефон производителите в границите на идващите три години и  в „ Топ 3 “ – до пет години. Наскоро ние обновихме нашия брандинг с ново лого в преливащи цветове, нов слоган „ Уважавай моя свят “ (HONOR MY WORLD) и нова задача – да създадем образован свят, който принадлежи на световната юноша. Нашият нов брандинг ще продължи да отразява и спомага за нашия бизнес напредък “, сподели Джордж Д з ао, президент на HONOR.

 Джордж Дзао по време на специфични фестивал за почитатели HONOR в Пекин след китайската премиера на HONOR View 20
Глобалнa та премиера на новия флагман HONOR View 20 ще се организира в Париж на 22 януари
Премиум моделът въплъщава най-новите достижения на HONOR при софтуерните нововъведения и дизайн. Още от основаването си, HONOR прави гражданска война след гражданска война в смарт телефон промишлеността, разработвайки безконкурентни нововъведения при изкуствения разсъдък (AI), продуктивността и продуктовия дизайн.

 
Еволюцията на HONOR при AI
Изкуственият разсъдък (AI) е и ще продължава да бъде главната движеща мощ в смарт телефон промишлеността. Според изследване, извършено от PwC, AI се чака да способства за растеж до 15.7 трилиона $ на международната стопанска система през 2030 година Отчитайки тази съществена наклонност, HONOR неотдавна показа своята най-нова AI смарт телефон камера, с която е оборудван HONOR View 20. Моделът употребява AI-базирани изчислителна мощ и графична продуктивност, задвижвани от двоен ISP и двоен NPU на чипсета Kirin 980, които вършат допустимо комбинирането на няколко фотоси, направени от 48-мегапикселовата задна камера (задвижвана от датчика на Sony IMX586) в едно съвършено 48-мегапикселово изображение с ултра-висока подробност.

През годините HONOR нееднократно е изненадвал с AI нововъведения. През декември 2016 година HONOR показа HONOR Magic, първият смарт телефон в света, който разполага с AI система „ Magic Live “. Година по-късно, HONOR още веднъж подвигна летвата, като употребява AI чипсета Kirin 970 в HONOR View 10, което направи допустимо разпознаването на разнообразни подиуми и машинното самообразование. Също по този начин, оборудван със същия AI чипсет, HONOR 10 разполага с двойна AI 2.0 камера и първата в света технология за семантично сегментиране на изображения, която може да разпознае 500+ сюжета в 22 категории в действително време.
Еволюцията на HONOR при продуктивността
HONOR непрестанно вкарва реформаторски хардуерни и софтуерни ъпгрейди в своите смарт телефони, с цел да обезпечи безпроблемна продуктивност за потребителите. HONOR оборудва последния си флагман HONOR View 20 с Link Turbo, който употребява AI и голяма база данни за автоматизиран разбор на потребителското държание и изискванията на мрежата. Това разрешава на потребителите да минават безпроблемно сред Wi-Fi или 4G мрежи и да усилят скоростта на събаряне, като употребяват двете мрежи по едно и също време.

Освен това предходната година HONOR пусна на пазара серия от технологии от висок клас. GPU Turbo, показан през юни 2018 година, е революционно решение за хардуерно-софтуерно консолидиране, което фрапантно усилва графичната процесорна мощ с 60%, като в това време понижава потреблението на сила от системата-върху-чипа (SoC) с 30%. HONOR вкара и система за течно изстудяване (Liquid Cooling System), която е оборудвана с деветслоен термичен дизайн и поликарбонатна тръба за изстудяване на течности. Тя обезпечава 41% нарастване на разсейването на топлината и намаление на температурата на процесора с до 10°C.
Еволюцията на HONOR при продуктовия дизайн
За HONOR продуктовият дизайн е от първостепенно значение, както от позиция на функционалност, по този начин и на хармония. HONOR View 20 е идеалната композиция от двете. Моделът идва с изцяло нова екранна технология на HONOR – All-View екран, която включва първия в света дизайн с вградена в екрана предна камера и дизайн с ярки и динамични V-образни цветови градиенти на гърба, поддържани от нанолитографска технология.

От самото начало HONOR е и отличник в надпреварата за реализиране на напълно full-view екран – още откогато вкара безрамковия 18:9 екран при HONOR 7X и HONOR View 10 през 2017 година А не след дълго HONOR пусна HONOR 10 с ноч на екрана, като по този метод усили в допълнение безрамковата зона на екрана.

HONOR също по този начин е водач при дизайна на смарт телефони, още откогато показа нови цветове на телефонния корпус – сапфирно синьото при HONOR 8 през 2016 година и на ледено сивото при HONOR 9 през 2017 година След това HONOR излезе отвън границите на едноцветните дизайни и пусна на пазара HONOR 10 в преливащи цветови комбинации (градиент), както и HONOR 8X, който има двойна текстура.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР